Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaans gevuld brood recept
Italiaans gevuld brood recept

Italiaans gevuld brood


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de bloem in de broodbakmachine en voeg de olijfolie, het water, de gist, zout en suiker toe. Zet de broodbakmachine aan op de stand om deeg te maken.
Verwarm de oven voor op 200 graden celcius. Hak de olijven fijn, knip de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en pers het knoiflookteentje uit. Rol het deeg uit tot een rechthoekige lap. Beleg met het olijvenmengsel en rol de lap op. Leg met de naad naar beneden op bakpapier en bak 22.5 minuten af in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaans gevuld brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven