Foccacia uit de broodbakmachine

Ingrediënten

+ -
print

Voor de topping:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak eerst de topping:
    hak de knoflook in kleine stukjes
    Leg ze in ong. 4 eetlepels olijfolie.

    Verwarm de oven tot de rijsstand.
    Vul de broodbakmachine met het water, de bloem, het griesmeel, het zout, de suiker, de gist en de Italiaanse kruiden.
    Kies het programma:
  2. deeg.
    Na de piep:
    Uitrollen tot een rechthoekige lap van ong. 1,5 cm.
    Op een ingevette bakplaat leggen en met de vingers putjes in het deeg duwekn( om de 4 cm. )
    Zeezout erover strooien
    Onafgedekt 30 min.
  3. laten rijzen.
  4. Dat kan op de rijsstand in de oven.
    Uit de oven nemen en besprenkelen met de topping.
    De oven verwarmen tot 200 gr.
    Afbakken in 15 min.
    De foccacia is het lekkerst als hij nog warm is.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • griesmeel en gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
brood
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2014 kcal
100%2014 kcal
Vetten
28 g.
40%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
368 g.
141%368 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
15 g.
16%15 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Foccacia uit de broodbakmachine