Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brood met chocolade recept
Brood met chocolade recept

Brood met chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eerst de eieren los kloppen dan de zelfrijzend bakbloem (broodmix, zie de verpakking) en de suiker erbij doen. Dan de melk (soja melk) erin doen. Daarna de kaneel, zout en de olie bijvoegen. Daarna de chocolade, noten en de appels toevoegen. Als goed door elkaar mengen. De oven voorverwarmen op 170 graden C. Grote bakvorm insmeren met olie of boter en paneermeel voor het aanbakken in strooien. Als erin doen dan en 1 uur in de oven op 170 graden C. Af en toe kijken en prikken of die gaar is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit brood met chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven