Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boerenboterham caprese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten in blokjes en leg deze in een bodem balsamico azijn en roer de tomaten om. Doe dit om de paar minuten zodat alle tomaten de smaak van de balsamico krijgen.
Snijd de mozzarella in plakken. Hanteer 2 plakken per boterham. De plakken mogen best wat dikker zijn, 1/2 cm.
Besmeer de boterham met (room)boter en verspreid de rucola over de boterham.
Leg nu de blokjes tomaat over de rucola, ben niet te zuinig.
De twee plakken mozzarella leg je bovenop en besprenkel deze met wat olijfolie en vier seizoenen peper.

Allergenen Informatie

Voor dit boerenboterham caprese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven