Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biscuit recept
Biscuit recept

Biscuit


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Eiwitten + water kloppen. Als het lichtjes stijf is er de suiker aan toevoegen en daarna op stand 1 de eidooiers één voor één toevoegen. Daarna de gezeefde bloem en aardappelmeel voorzichtig onder spatelen. In springvorm die beboterd en bebloemd is, gieten en bakken op 180 graden C. ongeveer 45 minuten. Controleren met priem, als de priem droog is, is de biscuit klaar. Versieren naar eigen smaak.

Allergenen Informatie

Voor dit biscuit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Biscuit heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Ik heb het recept gemaakt, maar wel gewoon de eieren heel met de suiker gemixt en bij het meel een mespuntje bakpoeder gedaan. Mijn bezoek was erg enthousiast over de bienestich met kersenvulling.
  Wendy k gaf dit recept op 14 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven