Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananenbrood recept
Bananenbrood recept

Bananenbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer de kilo bananen, en doe in een kom het meel, de suiker, de rozijnen, de boter (in klontjes) en het bakpoeder. Voeg hierbij de gepureerde bananen het ei, en het citroensap, mix alles tot een glad mengsel. Bekleed een broodbakvorm met aluminiumfolie en doe het deeg in de vorm. Dek af met aluminiumfolie en zet het 1 uur in de oven op C*200. Haal na 1 uur de aluminiumfolie eraf, verlaag de temperatuur naar C*180 en laat het brood nog aan halfuurtje afbakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bananenbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven