Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Anijsbroden recept
Anijsbroden recept

Anijsbroden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng zout, anijs, meel en margarine. De margarine moet niet gesmolten zijn. Verwarm de melk en stroop tot 37 graden en los hierin de gist op. Kneed alles met uw handen tot een losse deeg. Doe olie aan uw handen om te voorkomen dat het deeg aan uw vingers kleeft. Het deeg 30 minuten laten rijzen. Maak er 16 broodjes van en laat deze weer 30 minuten rijzen. Afbakken in een voorverwarmde oven van 210 graden C. in 17.5 minuten.

Serveersuggesties

Serveren met boter en kaas.

Allergenen Informatie

Voor dit anijsbroden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven