Broccolitaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd ze in blokjes.
  2. Snijd de in roosjes.
  3. Pel en snipper de .
  4. Verwarm de oven voor op 190 graden C.
  5. Kook de aardappelblokjes in een pan met water en zout in 8 minuten bijna gaar.
  6. Voeg de de laatste 5 minuten toe aan de aardappelblokjes.
  7. Giet het geheel af en laat het in de vergiet uitlekken.
  8. Schep het aardappel-broccolimengsel in een ingevette springvorm met een doorsnede van 24 cm.
  9. Verhit de in een koekenpan en fruit de 3 minuten tot de ui begint te kleuren.
  10. Neem de pan van het vuur.
  11. Klop de in een kom los en voeg de ui, helft van de kaas en zout toe.
  12. Schenk het eimengsel over het aardappel-broccolimengsel.
  13. Bestrooi het gerecht met de rest van de kaas.
  14. Bak de taart in 40 minuten in het midden van de oven gaar.
25
25
25

Variaties op Broccolitaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Broccolitaart
VariatieAantalGang
Broccolitaart4Hartige taarten
Broccolitaart met geitenkaas en pistachenoten1Bijgerechten
Asperge broccolitaart1Hartige taarten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • jongbelegen kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jongbelegen kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jongbelegen kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
313 kcal
15%1252 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broccolitaart