Broccoli zalmtaart met brie

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 225 ˚C Laat de diepvriesblaadjes ontdooien.
  2. Verdeel de in roosjes en kook de roosjes 1 à 2 minuutjes beetgaar in kokend water met .
  3. Spoel ze direct om met koud water om doorgaren te voorkomen en laat ze uitlekken in een vergiet.
  4. Halveer de en schep met een theelepeltje het vocht en de zaadjes uit de helftjes.
  5. Snijd het stuk in blokjes.
  6. Vet de ovenschaal in met boter en bekleed hem met de plakjes , (het past precies, beetje bijsnijden en plakken) Verdeel de zalmsnippers en vervolgens de tomaatjes, de broccoliroosjes en de blokjes over de bodem (ik meng alles eerst in een schaal en mieter er dan alles in) Klop de samen met het bekertje crème fraiche en en en theelepeltje schuimend, flink kloppen dus en dan over de vulling gieten.
  7. Daarna de geraspte erover heen en de taart net iets onder het midden van de oven in 25-30 minuten gaar bakken.
  8. Lekker met salade!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • deeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • deeg, brie, kaas, boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter om in te vetten
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brie, kaas, boter om in te vetten is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
346 kcal
17%1384 kcal
Vetten
21 g.
30%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broccoli zalmtaart met brie