Broccoli-spekjesquiche voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en verdeel hem in kleine roosjes.
  2. Kook ca. 2 minuten voor in water met .
  3. Laat de roosjes uitlekken en afkoelen
    Pel en snipper de .
  4. Verhit 1 eetlepel en bak het knapperig.
  5. Voeg de toe en bak ze mee.
  6. Laat alles afkoelen.
    Roer de , de , 9 eetlepels en ca. 1,5 theelepel door elkaar.
  7. Meng de met het .
  8. Meng ca. 1/3 van de met de mixer door het kwarkmengsel.
  9. Meng vervolgens de overige erdoorheen en kneed het met de deeghaken van de mixer en vervolgens met de hand goed door.
    Vet een bakblik in met een beetje en bestrooi met een laagje .
  10. Rol het deeg uit over het blik en druk het bij de randen omhoog.
  11. Verdeel de en het -uimengsel over het deeg.
  12. Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
    Was de peterselie en hak hem fijn.
  13. Meng het met de crème fraiche, de (losgeklopt)de een beetje , en .
  14. Giet het mengsel over de en bestrooi met .
  15. Bak 50 minuten in de oven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kwark, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark, melk, boter, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kwark, melk, boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1036 kcal
51%6216 kcal
Vetten
57 g.
81%342 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
64 g.
24%384 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broccoli-spekjesquiche voor buffet