Bresaola

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Bresaola is gedroogd en gezouten rundvlees.
  2. Het is in Italiaanse speciaalzaken te krijgen.
  3. Het vlees moet zeer dun gesneden zijn (liefst nog dunner dan wij normaal ons rookvlees snijden).
  4. Zorg dat de winkel je het meegeeft met tussen elk plakje een velletje plastic.
  5. Als je het vlak voor het schikken op de borden heel even in de diepvries zet, laten de plakjes makkelijker los.
  6. Leg 7 plakjes op ieder bord zodanig dat het hele bord bedekt is. (Eventueel kun je de borden afgesloten onder plastic een paar uur wegzetten in een koele kelder.
  7. Zet op tafel een schaal waarop een molen met verse peper, een felsje mooie olijfolie, schijfjes citroen en een schaaltje met geschaafde .
  8. Zet ook een schaal met lekker breekbrood en neer.
  9. Je eet het door op je bord wat , peper, citroen en te doen.
  10. Bij het op deze manier aangemaakte vlees eet je brood met .
  11. Erg simpel, maar ook erg lekker.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas en roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Bresaola heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Vinden wij ook ! bedankt voor de reactie.
mka 27 januari 2014
Simpel maar zo lekker!
Hilda 7 januari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1518 kcal
75%6072 kcal
Vetten
50 g.
71%200 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bresaola