Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. en op een werkvlak zeven, in het midden een kuil maken en hierin het doen.
  3. Meng het met wat tot een dikke brij.
  4. Strooi er de suikers en het over.
  5. Snijd de koude boter in kleine stukjes door de en kneed het dan met koele handen snel tot een glad deeg.
  6. Inpakken en 30 minuten koel laten rusten.
  7. Bereiding:
  8. Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C).
  9. Gebruik 2/3 deel van het deeg om de bodem en de rand van een springvorm te bekleden.
  10. Was de en laat ze goed uitlekken.
  11. Strooi de geschaafde op de taartbodem en leg de er voorzichtig bovenop.
  12. Strooi er over.
  13. Rol de rest van het deeg dun uit, maak er reepjes van en leg ze kruiselings over de .
  14. Bak de taart in 20-30 minuten gaar.
25
25
25

Variaties op Bramentaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bramentaart
VariatieAantalGang
Appel-bramentaart2Nagerechten
Bramentaartje met mascarpone1Hapjes
Fruitige bramentaart1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker, vanillesuiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1085 kcal
54%4340 kcal
Vetten
40 g.
57%160 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
120 g.
46%480 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
68 g.
76%272 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bramentaart
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Bramentaart