Braadworst in witte wijn
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Ui in ringen snijden.
- schillen en in plakken snijden.
- Met vork braadworst hier en daar inprikken.
- verhitten.
- Appelschijven aan beide kanten bruin bakken.
- Uit de pan nemen.
- Braadworst in 5 min.
- rondom bruinbakken.
- Ui toevoegen en 3 min.
- meebakken.
- Toevoegen 1 deciliter water, , bouillontablet.
- Aan de kook brengen.
- Op smaak brengen met en .
- Deksel op de pan en 8 min.
- laten sudderen.
- Appel toevoegen en even mee verwarmen.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Varkensniertjes in witte wijn445m Varkensniertjes in witte wijn445m
- 
      
      
      Recept
         Kalfsschnitzel met zoete witte wijn415m Kalfsschnitzel met zoete witte wijn415m
- 
      
      
      Recept
         Lamsschotel met witte bonen gestoofd in wijn41u55m Lamsschotel met witte bonen gestoofd in wijn41u55m
- 
      
      
      Recept
         Gemarineerde ribkarbonade met knofllok, rozemarijn, witte wijn en sinaasappelsap440m Gemarineerde ribkarbonade met knofllok, rozemarijn, witte wijn en sinaasappelsap440m
- 
      
      
      Recept
         Beenham gestoofd in witte wijn41u30m Beenham gestoofd in witte wijn41u30m
- 
      
      
      Recept
         Aardappelpuree met witlof en racks van zuiglam in rode wijn saus41u Aardappelpuree met witlof en racks van zuiglam in rode wijn saus41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 383 kcal | 19% | 1532 kcal | 
| Vetten | 29 g. | 41% | 116 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |