Ingrediënten

+ -
print

Voor de garnituur:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Fileer de tongen, maar houd de graten bij.
  2. Wie niet zo vlot kan fileren, vraagt dit uiteraard aan de vishandelaar, vraag dan wel de graten mee naar huis.
  3. Pel de garnalen en bewaar de pantsers en de kopjes.
  4. Snijd de , de , de look en de selderij fijn en stoof glazig in .
  5. Snijd de chilipeper en de en doe ook deze er bij.
  6. Stoof nog even aan om alle smaken vrij te maken.
  7. Doe de graten en de garnaalkopjes bij de groenten.
  8. Laat even meestoven en doe er de in stukken gesneden bij.
  9. Dan mag ook de saffraan en de erbij.
  10. Blus met de witte en zet verder onder met water.
  11. Laat ongeveer 20 minuten rustig sudderen.
  12. Snijd intussen de groenten voor de garnituur in stukjes en fruit ze aan in , gekruid met .
  13. Breng de tongfilets, de -jakobsnootjes en de op smaak met , en rooster kort in een warme grillpan.
  14. Doe de gestoofde groenten in een grote kom, leg er de geroosterde vis en de garnalen op.
  15. Zeef er de visbouillon over en werk af met verse korianderpluksels.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • langoustines is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
147 kcal
7%588 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bouillabaisse van Noorzeevis
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vis en schaaldieren
  • Bouillabaisse van Noorzeevis