Boerenkool met pindakaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Kook de gaar zodat je er een puree van kan maken.
    Bak het gehakt rul in een droge pan en kruid het zoals je het lekker vindt.
    Kook de in wat water gaar zonder .
    Maak intussen de puree, probeer de puree een beetje nat te houden, anders wordt hij te droog in de oven.
    Giet de af zodra deze gaar is en meng hier de en door.
  2. Dit wordt een beetje een klef goedje.
    Vet een ovenschaal goed in en doe hierin eerst het gehakt, daarover verdeel je de en daarna doe je de aardappelpuree erover.
    Over deze schotel kun je met een paar stukjes erover doen, zodat het lekker knapperig wordt.
    Dit geheel ongeveer 30 minuten in de oven voor een bruin korstje!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • pindakaas is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
  • pindakaas en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • paneermeel en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
520 kcal
26%1560 kcal
Vetten
33 g.
47%99 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Boerenkool met pindakaas