Bocca di Donna
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van actje
- Schrijf een review

Keukenspullen
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Uit bakpapier rondje knippen iets groter dan de bodem van de springvorm.
- Cirkel op de bodem leggen, Oven voorverwarmen op 150 graden celsius of gasovensand 2.
- Doe in een kom de , , en een mespuntje .
- Splits de .
- Doe de dooiers in de ene kom en de eiwitten in de andere kom dan die met het maïzenamengsel.
- Doe de bij de dooiers in de kom en klop het tot een schuimig mensel.
- Het maïzenamengsel geleidelijk bij het eierdooiermengsel zeven en erdoor kloppen.
- De eiwitten stijfkloppen met 25 gram .
- Het eiwittenmengsel door het andere mengsel spatelen.
- Het mengsel in de springvorm scheppen.
- De taart in het midden van de oven bakken.
- De taart uit de oven halen en in de vorm laten afkoelen.
- Daarna de taart uit de vorm halen en met een mes horizontaal doorsnijden.
- Het onderste deel van de taart met jam besmeren en de bovenkant erop zetten.
- De taart licht aandrukken en met bestrooien.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 923 kcal | 46% | 3692 kcal |
Vetten | 10 g. | 15% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 61 g. | 23% | 244 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |