Blinde vinken in mosterdsaus
- Herkomst Belgie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van eag040
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Laat in een stoofpotje de smelten.
- Als ze niet meer schuimt de blinde vinken rondom goudbruin aanbakken.
- Blussen met de .
- De aanbaksels losroeren en aan de kook brengen.
- Het deksel op het potje zetten en het vuur lager draaien.
- Laat de blinde vinken ongeveer 20 minuten zachtjes sudderen, regelmatig keren.
- De blinde vinken uitnemen en warm houden.
- De saus terug aan de kook brengen en de toevoegen.
- Deze onder de saus roeren tot de volledig is opgelost.
- Eventueel de saus dikken met sausbinder.
- Leg de blinde vinken op een bord en overgiet met de mosterdsaus.
- Serveer dit gerecht met kookaardappelen en spruitjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Breydelhammetje met mosterdsaus, frietjes en groentengarnituur420m
-
Recept
Kalfshaas verpakt in deeglaagje met mosterdsaus41u
-
Recept
Gevulde rosbief met mosterdsaus en aardappelwafeltjes41u
-
Recept
Hammetje met mosterdsaus450m
-
Recept
Konijnrollade met mosterdsaus41u20m
-
Recept
Karbonade met room-mosterdsaus420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
- boter en runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 4 kcal | 0% | 16 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |