Bladerdeeghapjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Rol het deeg uit en besmeer met de gewenste vulling.
  2. Rol het geheel op.
  3. Rol het in alu-folie en laat opstijven in de vriezer (1½-2 uur, dan is het ook makkelijker te snijden).
  4. Uit de vriezer en in kleine plakjes snijden.
  5. Op bakplaat leggen (op bakpapier) en 30 minuten in voorverwarmde oven op 180ºC.
25
25
25

Variaties op Bladerdeeghapjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bladerdeeghapjes
VariatieAantalGang
Bladerdeeghapjes3Hapjes
Bladerdeeghapjes voor buffet2Speciale gelegenheden
Bladerdeeghapjes met gekarameliseerde ui en parmaham1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • chocolade en chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • bladerdeeg, kruidenkaas, kaas, kaas, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kruidenkaas, kaas, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kruidenkaas, kaas, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas en kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bladerdeeghapjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb het gemaakt en ik vond het lekker. Maar ik ga het eten de volgende keer wel van tevoren maken. Maar het was toch uiteindelijk wel lekker. En daarom geef ik het recept 3 ... Lees reactie
Wendy Bergers 30 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
466 kcal
23%1864 kcal
Vetten
26 g.
37%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bladerdeeghapjes