Bitterkoekjespudding

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Pan
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. Leg de in een grote schaal en zet hem apart.
  2. Roer dan de en door elkaar en voeg een beetje toe om het vloeibaar te maken.
  3. Goed mixen met de garde totdat alle klontjes eruit zijn!
  4. Doe de rest van de in een pan en zet die op het vuur.
  5. Voeg al roerend het vloeibare mengsel van , en erbij.
  6. Blijf in de pan roeren tot er kleine belletjes aan de rand zitten en je voelt dat het gaat binden.
  7. Hoe dikker je de pudding wil hebben hoe langer je moet roeren, maar pas op dat het niet gaat koken!
  8. Giet dit over in de schaal die je met heb gevuld.
  9. Leg de folie over de pudding heen, zodat die het mengsel raakt en laat de randjes van de folie omhoogstaan.
  10. Dus niet om de rand van de schaal heen doen.
  11. Dit voorkomt dat er een vel over je pudding heen komt.
  12. Dan de schaal lekker laten staan en af laten koelen, maar je kan het natuurlijk ook eten als het nog warm is.
  13. Dit kan je 's ochtends al maken en dan heb je 's avonds een heerlijk toetje.
  14. Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Bitterkoekjespudding

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bitterkoekjespudding
VariatieAantalGang
Bitterkoekjespudding3Nagerechten
Luchtige bitterkoekjespudding1Nagerechten
Bitterkoekjespudding a lá Oma1Speciale gelegenheden

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vanillesuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • custard kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in bitterkoekjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • custard kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
39 kcal
1%156 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
2%4 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bitterkoekjespudding