Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoetzuur van komkommer recept
Zoetzuur van komkommer recept

Zoetzuur van komkommer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zoetzuur:
Vermeng de suiker met de azijn en het water.
Roer het geheel tot de suiker is opgelost.
Breng het geheel op smaak met wat peper en zout uit de molen.

Zoetzuur van komkommer:
Was de komkommer onder koud water.
Schil de komkommer met een dunschiller.
Halveer de komkommer in de lengte.
Haal het zaad uit de komkommer.
Snij de komkommer in gelijke plakjes en doe deze in een passend bakje.
Giet er het zoetzuur over tot de komkommerplakjes net onder staan.
Zet het geheel afgedekt koel weg.
Laat de komkommerplakjes minstens 2 uur in het zoetzuur staan voor je het serveert.

Serveersuggesties

Lekker als extra: Voeg er wat gesneden rode ui en bieslook aan toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zoetzuur van komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven