Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelkoekjes recept
Wortelkoekjes recept

Wortelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Trek het groen van 1 bos worteltjes af en snij een stukje van de boven en onderkant van de worteltjes. Rasp de worteltjes en doe ze in een grote kom.
2. Knip 25 gram verse bieslook boven de kom in stukjes. Maal 75 gram cashouwnoten in een blender, doe deze samen met een beetje peper ook bij de worteltjes.
3. Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius. Doe in een andere kom de 3 eieren en 50 gram bloem en mix ze door elkaar.
4. Voeg de 2 kommen samen en meng alles door elkaar met een lepel.
5. Verdeel het deeg in 12 balletjes en druk ze plat tot koekjes met een diameter van +/- 6 cm.
6. Doe wat olie in een koekenpan en bak de koekjes 3 min aan de ene kant en 3 min aan de andere kant.
7. Als niet alle koekjes in een keer in de pan passen moeten de koekjes die al gebakken zijn in de oven blijven tot de andere koekjes ook klaar zijn.

Allergenen Informatie

Voor dit wortelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven