Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlofsalade met stokbrood recept
Witlofsalade met stokbrood recept

Witlofsalade met stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Meng de aardappel met de witlof ,kalkoen, eieren en de paprika. Schep rustig de mayonaise erdoor samen met het citroensap. Meng dit goed door elkaar want dan krijgt het de smaak die je hebben moet. Alles op smaak brengen kan met wat zout op verse peper. TIP: Neem voor de blokjes eens appel, mandarijn, banaan en een eetlepel honing.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlofsalade met stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven