Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof met honing en tijm recept
Witlof met honing en tijm recept

Witlof met honing en tijm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het kontje van de witlof en haal de blaadjes los. De binnenste blaadjes zijn erg klein, haal die niet uit elkaar, maar snijd het complete hart in de lengte in 4 parten. Ris de tijmblaadjes van de takjes, verhit de olie in de wok, doe de pijbompitten erin en bak ze zachtjes lichtbruin. Doe de witlof, tijm en wat zout erbij en zet het vuur wat hoger. Bak al omscheppend in 4.5 minuten beetgaar en voeg op het laatst de honing toe.

Serveersuggesties

Tip: voeg aan roerbak witlof een schep appelstroop, een gesnipperd appeltje en/of wat rozijntjes toe, lekker voor de kinderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof met honing en tijm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven