Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof met ham, kaas en crème fraiche recept
Witlof met ham, kaas en crème fraiche recept

Witlof met ham, kaas en crème fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden C.
Was de witlof, verwijder het uiteinde. Zet de witlof op in een laagje koud water met wat zout en het citroensap in een diepe pan en kook het in ca. 10 minuten bijna gaar. Laten uitlekken.
Vet een lage ovenschaal in met wat boter.
Rol de struikjes witlof in de plakken ham en leg ze naast elkaar in de schaal. Roer de crème fraiche los met wat zout en peper en verdeel dit over de witlof. Strooi de kaas en de pijnboompitten erover.
Laat het gerecht in de voorverwarmde oven in ca. 20 minuten lekker bruin worden.
Lekker met aardappelpuree en karbonades.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof met ham, kaas en crème fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Witlof met ham, kaas en crème fraiche heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Eén van onze favorieten! Snel klaar en net even anders dan anders.
    Paula Witbraad gaf dit recept op 4 juli 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven