Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wilde sla met garnalen en olijven recept
Wilde sla met garnalen en olijven recept

Wilde sla met garnalen en olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de sla en de paprika's. Snijd de paprika's in mooie dunne strookjes. Bak in een droge gladde koekenpan de pijnboompitten lekker knapperig (denk erom dat op het eind de pitten snel kunnen verbranden). Laat de olijven even uitleken (hoeft niet) en doe deze in een grote schaal. Voeg de de sla, de paprika's, de pitten en de waterkers door elkaar. Meng de honing samen met de mosterd en laat dit op kamertemperatuur komen. Voeg de garnalen toe en de mix van honing en de mosterd. Probeer dit zo goed mogelijk te mengen. Als laatste de waterkers er door. Rooster de sneetjes brood in een broodrooster of onder de grill en voeg daarop de wilde sla. Erg lekker als het brood nog warm is.

Serveersuggesties

Kan ook met stukjes zalm of samen met garnalen. Dan geen honing met mosterd maar een wiskysausje nemen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wilde sla met garnalen en olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven