Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Weinkraut witte kool in witte wijn gestoofd recept
Weinkraut witte kool in witte wijn gestoofd recept

Weinkraut witte kool in witte wijn gestoofd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de fijngesneden uien lichtbruin in het spekvet, voeg de suiker toe en laat een beetje karameliseren. Blus af met de wijn en voeg de kool en de kruiden toe. Laat zacht stoven tot de kool gaar is, voeg eventueel nog wat water toe.

Hoe lang de kool moet stoven om zacht te zijn, hangt nogal af van of het zomerkool of winterkool is, en hoe lang de kool al bewaard is. Bij oude winterkool kan het voorkomen dat je na 30 minuten stoven de kool nog te hard vindt, bij jonge zomerkool kan het binnen 15 minuten klaar zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit weinkraut witte kool in witte wijn gestoofd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven