Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Waldorfsalade met witlof recept
Waldorfsalade met witlof recept

Waldorfsalade met witlof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verarm de oven voor op 180 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier, verdeel de walnoten erover en rooster ze ca 5 minuten in de oven.
Laat afkoelen, breng een pan water aan de kook. Snijd de knolselderij in plakken van 3 mm, snijd de plakken in reepjes. Kook de knolselderij 2 minuten, giet af en spoel ze af met koud water, laat uitlekken.
Meng in een kom de zure room, yoghurt, mayonaise, 3 eetlepels citroensap, peper en zout.

Lekker met gegrilde kip en gebakken aardappelen.
Snijd de ongeschilde appels in kwarten en verwijder het klokhuis.
Snijd het vruchtvlees in het zelfde formaat als de knolselderijreepjes
Doe de appelreepjes en de knolselderijreepjes in een grote kom en meng de dressing erdoor.
Haal de witlofblaadjes los van de stronken (wel schoonmaken) en leg ze op een platte schaal,
Schep de salade erop en bestrooi met de walnoten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit waldorfsalade met witlof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven