Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Waldorfsalade recept
Waldorfsalade recept

Waldorfsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knolselderij "julienne" (in staafjes) snijden van ca. 2 mm en in 5 minuten beetgaar blancheren. Appels met schil in vieren en vervolgens in dunne schijfjes snijden. Peterselie fijnhakken. Saus bereiden van halvanaise, yoghurt, suiker en op smaak brengen met zout en peper. Knolselderij, appels en peterselie luchtig door de saus mengen. Voeg als laatste de walnoten toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit waldorfsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven