Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchtensaus recept
Vruchtensaus recept

Vruchtensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


1e manier met hele vruchten:
Zet de vruchten op met een laagje water.
Laat het aan de kook komen.
Sla met een garde de vruchten enigsinds kapot.
Goed blijven roeren en de suiker toevoegen.
Eventueel aanlengen met wat water tot een mooie saus ontstaat.
2e manier:
De vruchten met wat water aan de kook laten komen. Vruchten laten koken en flink met de garde door roeren. Suiker meekoken.
Vruchtenmassa door de zeef of in de keukenmachine pureren (sapcentrifuge kan ook). De gezeefde saus opnieuw in de pan en aan de kook brengen. Een papje maken van aardappelzetmeel en wat water. Dit mengsel door het vruchtensap mengen en 1 minuut laten koken. Daarna afkoelen.

Serveersuggesties

Lekker bij zelfgemaakte pudding.

Allergenen Informatie

Voor dit vruchtensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven