Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visschelpen recept
Visschelpen recept

Visschelpen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in water met zout gaar. Giet ze af en maak er met boter, zout en peper puree van. Klop de helft van de kaas erdoor.
Vet de schelpen in met boter.
Maak intussen kabeljauw en saus klaar zoals op de verpakking staat aangegeven. (Maak het niet te dun!)
Verdeel de vis in stukjes en roer ze door de saus.
Doe de aardappelpuree in een spuitzak met een stermond en spuit een golfrandje langs de ingevette vuurvaste schelpen.
Schep de saus met vis in het midden en strooi de rest van de kaas erover.
Zet de schelpen ongeveer 7.5 minuten onder een voorverwarmde hete grill tot ze goudgeel zijn.

Garneer met citroen en peterselie.

Eet smakelijk!!!

Serveersuggesties

Heerlijk als tussengerecht.

Allergenen Informatie

Voor dit visschelpen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven