Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vijfkruiden-pastinaak recept
Vijfkruiden-pastinaak recept

Vijfkruiden-pastinaak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter en doe er de pastinaakplakjes, peper en vijfkruidenpoeder bij. Kook 4 minuten op matig vuur. Doe er het water bij en kook met de deksel op de pan ongeveer 6 minuten of totdat de pastinaak zowat gaar is. Voeg de bruine suiker en het zout (indien gewenst) aan toe en kook op hoog vuur zonder deksel tot het vocht verdampt is.

Serveersuggesties

Als je het lekker vindt, smaakt het als bijgerecht zowat overal bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vijfkruiden-pastinaak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven