Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse vijgen compote recept
Verse vijgen compote recept

Verse vijgen compote


Ingrediënten


101

Bereidingswijze


Verhit de olie in een kleine pan en fruit hierin de fijn gesnipperde ui in 5 minuten. Snijd de vijgen zo fijn mogelijk en voeg deze toe aan de ui. Voeg ook de 3 soorten azijn toe en 10 eetlepels water roer het geheel goed door elkaar. Laat het geheel op laag vuur met de deksel op de pan koken tot de vijgenstukjes super zacht zijn. Breng op smaak met wat peper en laat het geheel afkoelen.

Serveersuggesties

Afgekoeld en eventueel gezeefd kan het als basis dienen voor vijgenjam.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verse vijgen compote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven