Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Venkel met ansjovisfilets recept
Venkel met ansjovisfilets recept

Venkel met ansjovisfilets


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de stelen en wortel van de venkel, het groen bewaren. De knollen wassen en in schijven snijden van een vingerdik. In water met zout al dente koken en uit laten lekken. Knoflook pellen (heel laten) en ansjovis fijnhakken. Knoflooktenen fruiten in hete olie, bruin laten worden en er uit halen. In deze olie ansjovis licht bakken. Venkel toevoegen. Citroen, zout en peper toevoegen en mengen. Op laag vuur ca. 5 minuten laten stoven. Het venkelgroen fijnsnijden en over het gerecht strooien. Heerlijk met pasta en knoflookbrood!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit venkel met ansjovisfilets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven