Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Veldsla met aardbeien recept
Veldsla met aardbeien recept

Veldsla met aardbeien


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de sla en de aardbeien. Gooi de sla in een schaal, snijd de aardbeien in vieren en gooi deze in de schaal. Snijd de mozzarella in stukjes en doe deze erbij. Rooster ondertussen de pijnboompitjes. Snijd de rode ui in dunne ringetjes en gooi alles bij elkaar in de schaal. Dan de dressing eroverheen en net voor het serveren de pijnboompitjes. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit veldsla met aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven