Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensvlees in Ketjap recept
Varkensvlees in Ketjap recept

Varkensvlees in Ketjap


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Varkensvlees in blokjes snijden. Gemberwortel schillen en in kleine blokjes snijden. In de wok/hapjespan, de ui, knoflook en de gemberblokjes fruiten. Blokjes varkensvlees meebakken tot de blokjes mooi bruin zijn. Een kopje water toevoegen en de ketjap-manis. Laat het gerecht even inkoken. n.b. Recept is goed in te vriezen. Wilt u b.v. sate op de BBQ, dan eenvoudig de blokjes vlees ontdooien aan een satestokje prikken en kort grillen/roosteren. Vlees is immers al gaar. Lekker met sate-saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensvlees in ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven