Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Uienconfituur met tandoori masala recept
Uienconfituur met tandoori masala recept

Uienconfituur met tandoori masala


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien pellen, in halve ringen snijden en gaar stoven in olie met tandoori masala tot uien glazig geworden zijn. Aansmaken met peper en zout. Honing, frambozenazijn en rietsuiker toevoegen Op zacht vuur 10-tal minuten laten pruttelen tot gewenste consistentie en warm in bokaaltjes doen, hermetisch afsluiten. De uienconfituur is in hermetisch gesloten potjes een jaar of langer houdbaar. Geopend in de koelkast bewaren ca. 14 dagen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit uienconfituur met tandoori masala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven