Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Uienconfijt


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De uien pellen en versnijden in kleine stukjes (niet snipperen) dan deze samen met de olijfolie laten garen en licht bruinen gedurende 30 minuten op een zacht vuurtje.
Dan azijn balsamico suiker groene peper en water toevoegen, en laten inkoken tot het meeste vocht is verdampt en het een stroop is geworden. De gelatine laten weken in koud water, en op het einde toevoegen aan de stroop, omroeren tot het is opgelost maar niet verder koken. Zout en peper toevoegen naar smaak. Dan het mengsel in een glazen potje gieten en afdekken. Volledig laten koud worden in de koelkast.

Heerlijk bij wildpaté!

Serveersuggesties

Je kan ook kiezen om extra gedroogde kruiden toe te voegen, zoals rozemarijn en tijm, maar gebruik slechts een halve theelepel van ieder, de kruiden overheersen vlug !

Allergenen Informatie

Voor dit uienconfijt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Uienconfijt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Nog een greepje rozijntjes erbij en het is perfect!
    Herta gaf dit recept op 6 januari 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven