Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Turkse loempia (sigara böregi) recept
Turkse loempia (sigara böregi) recept

Turkse loempia (sigara böregi)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de 2 yufka's op de aanrecht. Doe het gehakt in een kom. Snipper het ui en voeg het toe aan gehakt. Meng ze met elkaar. Voeg er zout en zwarte peper bij naar smaak. Snijd de yufka's in drievormige stukken. Doe het gehakt-ui mengsel in de yufka's en rol het op. Braad ze in zonnebloemolie en serveer het warm.

Allergenen Informatie

Voor dit turkse loempia (sigara böregi) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Turkse loempia (sigara böregi) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb ze gemaakt met feta vulling. Zeker een aanrader!
    Lola gaf dit recept op 11 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven