Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijnsalade recept
Tonijnsalade recept

Tonijnsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui in kleine stukjes. Giet het meeste van de olie van de tonijn af. Doe de tonijn en de ui samen in een kom en meng dit met een vork door elkaar. Doe nu 2 lepels mayonaise in de kom en meng dit nog eens met de vork door elkaar. Ziet het tonijnmengsel er te droog uit, doe er dan nog wat mayonaise bij. Doe nu een theelepel mosterd en wat tomatenketchup erbij en maak de tonijn op smaak met zout, peper en paprikapoeder.

Serveersuggesties

De tonijnsalade is heerlijk op een broodje. Maar ook tussen een wrap of gewoon op tafel bij de bbq.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijnsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven