Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaat met mozzarella en basilicum recept
Tomaat met mozzarella en basilicum recept

Tomaat met mozzarella en basilicum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tomaten schillen met de dunschiller en overdwars in plakjes snijden. Mozzarella in dunne plakjes snijden. Plakjes tomaat en mozzarella om en om dakpansgewijs op een bordje schikken. Voorzichtig wat olijfolie en balsamico azijn er overheen druppelen. Betrooien met versgemalen zwarte peper en wat zout. Tot slot de basilicum in zeer dunne reepjes op overheen knippen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tomaat met mozzarella en basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven