Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tipiti recept
Tipiti recept

Tipiti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de paprika's en pepertjes. Verwijder de zaadjes en zaadranden. Snijd alles in zeer fijne reepjes. Pel de knoflook. Verhit de olie en fruit hierin de paprika en de pepertjes 10 minuten. Pers het teentje knoflook erboven uit en laat dit meefruiten. Laat dit afkoelen. Doe de feta en de yoghurt in de keukenmachine, maak hiervan samen met het paprikamengsel een glad mengsel. Eventueel peper en zout toevoegen. Lekker op frans stokbrood.

Allergenen Informatie

Voor dit tipiti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven