Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Telor ketjap (eieren) recept
Telor ketjap (eieren) recept

Telor ketjap (eieren)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de gepelde sjalotjes. Snijd de ontvelde tomaat in kleine stukjes. Kook de eieren hard. Spoel ze af onder koud water en snijd ze in de lengte doormidden. Verhit de olie in de pan en fruit de uitjes zacht en glazig. Laat de olie enigszinds afkoelen. Voeg de sambal, gemberpoeder, de suiker, tomaat en 125 milliliter water toe. Breng het mengsel al roerend aan de kook. Laat het 5 minuten zachtjes koken. Roer tot slot de ketjap er door. Breng op smaak met zout. Leg de eieren met de bolle kant in de warme saus en schep de saus over de eieren.

Serveersuggesties

Lekker bij de rijsttafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit telor ketjap (eieren) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven