Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tante Lenny's sambal recept
Tante Lenny's sambal recept

Tante Lenny's sambal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en de knoflook en hak ze heel fijn. Pel de laos en hak deze ook heel fijn. Hak de Madame Jeanette heel fijn. Zelf doe ik dat meestal met 2 boterhamzakjes om mijn handen, want deze peper is heel scherp. Bak de uien, de sambal, de knoflook, de trassie, de laos en de Madamme Jeanette in olie en voeg op het laatst de suiker erbij. Goed roeren tot deze is opgelost. Goed te bewaren in glazen potjes (bv. van de babyvoeding) in de diepvries.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tante lenny's sambal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven