Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tahu met oestersaus recept
Tahu met oestersaus recept

Tahu met oestersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de tahu lichtbruin in 1 eetlepel hete olie en neem ze uit de pan. Verhit de resterende olie op hoog vuur en roerbak hierin de champignons, de bleekselderij en de paprika gedurende 1 minuut. Blus met water en meng er oestersaus, sherry, soyasaus en peper door. Kook even en meng er 2 theelepels allesbinder en lenteui door. Sudder tot de saus gebonden is en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tahu met oestersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven