Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofperen recept
Stoofperen recept

Stoofperen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de stoofperen, haal het klokhuis eruit en snijd de peer in 4 stukken. Doe deze in een grote pan met water zodat de peren onderstaan (als je er rode wijn door wil doen, voeg dan bij het water een halve fles rode wijn). Voeg bij het water de 500 gram suiker. Pan op het fornuis en dan de peren aan de kook brengen. Dan 2 uur laten koken (of tot ze mooi rood en zacht geworden zijn).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofperen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven