Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpeertjes uit de slowcooker recept
Stoofpeertjes uit de slowcooker recept

Stoofpeertjes uit de slowcooker


Ingrediënten


44

Bereidingswijze


Schil de stoofperen, spoel ze af onder de kraan en zet ze rechtop in de slowcooker. Voorzie de stoofperen van een laagje kaneelpoeder of voeg een kaneelstokje toe. Zet nu de slowcooker op Low.

Voeg nu in een klein pannetje, de rode wijn, bessenjenever, suiker, kruidnagel en evt. steranijs toe. Verwarm dit langzaam op het fornuis, totdat de suiker vrijwel opgelost is. Voeg dit nu toe aan de peren in de slowcooker.

De slowcooker staat nog steeds op Low en laat deze hier minimaal 9 uur op staan. Haal het deksel pas van de slowcooker af als de bereidingstijd verstreken is. De peertjes "krimpen" tijdens het kookproces, dit is volledig normaal.

Serveersuggesties

Heerlijk als toetje of een lekkere wild maaltijd. Wijn, jenever, suiker, kruidnagel, steranijs zijn eventueel ook te vervangen voor glühwein.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpeertjes uit de slowcooker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven