Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpeertjes met pruimen recept
Stoofpeertjes met pruimen recept

Stoofpeertjes met pruimen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peren en laat het steeltje zitten. Zet ze rechtop in een pan en voeg alle ingredienten toe behalve de pruimen. Breng aan de kook, leg het deksel op de pan en laat de peertjes ca 4 uur op lage stand stoven. Leg de pruimen het laatste half uur in het stoofvocht. Laat de peertjes afkoelen in het stoofvocht ( bind evt. met allesbinder of maizena). Serveer ze lauwwarm of koud.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpeertjes met pruimen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven