Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpeertjes recept
Stoofpeertjes recept

Stoofpeertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peren en laat de steeltjes eraan zitten. Breng in een pan 250 ml water met 1/2 liter rode wijn aan de kook. Voeg het kaneelstokje, citroensap, kruidnagels en rietsuiker toe. Leg de peren in het mengsel en temper het vuur. Stoof de peren in 45 minuten zacht, rood en gaar. Schep de peren in een schaal en dek ze af met alu-folie om warm te houden. Zeef het kookvocht in een andere pan en breng het aan de kook. Kook het tot het op siroop lijkt. Schep de siroop over de peren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpeertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven