

Stoofpeertjes
Ingrediënten
- 1 kilo stoofpeertjes
- 2 eetlepels bruine basterdsuiker
- kaneelpoeder
Bereidingswijze
Doe de peertjes in een pan met een bodempje water.
Bestrooi ze met kaneel en suiker.
Laat de peertjes een paar uur op het laagste vuurtje opstaan totdat ze mooi rood zijn.
Meer Recepten
- Peertje gevuld met pate8 porties
1 uur
harrie - Mama's Stoofpeertjes4 porties
3 uur
tine - Stoofpeertjes met kaneel in port4 porties
2 uur en 15 minuten
maikeb
Allergenen Informatie
Voor dit stoofpeertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Recensies
Het recept Stoofpeertjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.4 / 10 in 13 recensies
Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Bijgerechten
- Stoofpeertjes
-
Peertjes kleuren bij mij niet rood. Smaak is echter wel goed. Ondanks gebruik van Gieser wildeman peertjes...
Paula gaf dit recept op 26 maart 2015 5 uit 5 sterren
-
Heerlijk om de Gieserman peren de stoven in Glühwein. Als je de Glühwein na bereiding inkookt en er eventueel een blaadje gelatine aan toevoegt heb je een heerlijke dikke saus voor over de peertjes.
Ongekendlekker gaf dit recept op 29 januari 2014 5 uit 5 sterren
-
De Gieser Wildeman peren worden wel mooi rood zonder toevoeging van wijn of bessensaus.
Valaina gaf dit recept op 18 januari 2014 5 uit 5 sterren
-
Hoeveel kaneelpoeder moet er dan ongeveer bij?
Nicole gaf dit recept op 3 november 2013 5 uit 5 sterren
-
Hoeveel kaneel moet er ongeveer op?
Nicole gaf dit recept op 29 oktober 2013 5 uit 5 sterren
-
Hoeveel kaneel moet er ongeveer op?
Nicole gaf dit recept op 29 oktober 2013 5 uit 5 sterren
-
Ze kleuren ook van bruine suiker.
Anna gaf dit recept op 22 oktober 2013 5 uit 5 sterren
-
Moeten de peren helemaal onder water staan?
Jaap Sweegers gaf dit recept op 14 oktober 2013 5 uit 5 sterren
-
Er zijn 2 soorten stoofperen de ene wordt rood en de andere niet. De bessensap of rode wijn is alleen voor de smaak.
Richard gaf dit recept op 25 december 2012 5 uit 5 sterren
-
Stoofpeertjes worden toch niet rood zonder iets roods?
Tom gaf dit recept op 25 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Alle recensies bekijken