Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpeertjes recept
Stoofpeertjes recept

Stoofpeertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


De peren schillen, in vieren snijden en klokhuis eruit halen. Opzetten met ruim water, flesje rode wijn, suiker en kaneelstokjes. Aan de kook laten komen en dan gas laag draaien, deksel op de pan en gaar koken in ca. 2 a 3 uur. Daarna peertjes met schuimspaan uit kookvocht halen, uit laten lekken en in schaal doen. Kaneelstokjes uit kookvocht halen, 1/4 van het kookvocht weer aan de kook brengen, 3 a 4 theelepels custard in een beker met wat water vloeibaar maken en aan het kookvocht toevoegen. Goed doorroeren tot al de custard is opgenomen door het vocht en dan over de uitgelekte peertjes doen. Af laten koelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpeertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven